lunes, 12 de mayo de 2014

CENTRO ÓPTICO LOSAN COL·LABORA AMB LA CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS DE L'EDIFICI DE LA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA

L'acte es celebrarà el 29 de maig de 2014, a la Facultat de Geografia i Historia de 20.00h a 22:00h.
Tot l’antic alumnat  i també el personal administratiu que ha format part de la història d'aquest edifici sòn els protagonistes d’aquesta trobada.

Per tant queden convidades totes les persones que desde els inicis han estat vinculades en qualitat de professors i profesores, de treballadors i treballadores i d'antics i antigues alumnes a aquest edifici.
Vos presentem el tríptic de l'acte:

CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS DE FACULTAT
El disseny de l'edifici de la teua facultat compleix mig segle.
Volem convidar-te  que tornes a passejar pels seus passadissos, recordes anècdotes i sumes la teua presència a un acte entranyable per a tots.
Perquè tu també comptes, hem posat il·lusió i alegria en un moment on tot sembla ser monòton i impossible.
Desitgem veure't aquest dia de  celebració i trobada envoltat de les      teues amistats, del professorat que et va donar coneixements i referents, de tota la teua memòria d'estudiant.
Recordar, somriure, trobar coneguts i gaudir, això és el que t'ofereix la teua facultat als 50 anys.
Una abraçada, perquè t'esperem.
 Molt important: comparteix aquesta invitació amb qui consideres que n’és mereixedor i no li ha   arribat.
Gràcies

ACTES DE LA CELEBRACIÓ
 De 20.00h a 22.00h:
A partir de les 20.00h: Recepció l’entrada i primer pis de la Facultat.
A les 20.30h: Benvinguda a tots els presents a la sala-auditori del  primer pis.
De 20:00h-21:10h: Repartiment de recordatoris en reconeixement a la  seua tasca:
Personal administratiu.
Personal docent.
Personal de la cafetería.
Servei de neteja de la facultat.
Servei del personal de la Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà. 

Reconeixement a la tasca social que realitza a València la CASA DE L'ARTISTA. 

Música en directe a càrrec de l’artista YACO LARA, màxim exponent de la música dels seixanta a València, que cantarà temes inoblidables.

MÉS COSES DURANT L'ACTE...
Al llarg de la celebració de l’acte  hi haurà sorpreses i regals per a tots els assistents patrocinats pel CENTRE ÒPTIC LOSAN, amb la sort que a més de passar-ho bé, podràs   emportar-te un detall a casa.
Durant l'esdeveniment escoltarem música, hi haurà “càtering” i   comptarem amb un espai dedicat a les associacions que  muntades per exalumnes estan vinculades a les disciplines de la Geografia, la Història i la Història de l'Art. 

Els que tinguen accés a aquestes  associacions, han de posar-se en contacte amb nosaltres per poder portar els seus fullets i logos i fer un veritable intercanvi d'idees i  projectes. 
Perquè hem de mostrar com les humanitats a més d'ajudar a fer un món millor entre tots, també són   motors de dinamització productiva per aquesta societat. 

FONAMENTAL: CAL CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA
 Hi ha un reconeixement personalitzat per a tots aquells professors i professores jubilades que generosament van dedicar el seu temps,  esforç i capacitats als estudiants d'aquesta facultat.
Per ací han passat Filologia, Filosofia, Pedagogia, Psicologia, Biblioteconomia i Documentació, Geografia, Història i Història de l'Art ...

PER TANT S’HA DE CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA ABANS DEL  DIA 15 DE MAIG A FÍ QUE ES  PUGA FER ARRIBAR UN RECORDATORI AQUEST DIA.

Però la resta d'assistents també ha de confirmar l’assistència abans del dia 25, perquè hi haja “càtering” per a tots i la festa puga organitzar-se per tots els assistents amb garanties d'èxit.
El mail és:


COL·LABOREN:
A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA:
DEGANAT DE LA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTORIA
DEPARTAMENTS DE LA FACULTAT DE Ga i Ha
VICERRECTORAT DE CULTURA I IGUALTAT
DELEGACIÓ D'ESTUDIANTS (SEDI)
UNITAT I IGUALTAT
Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà
EMPRESA: CENTRO ÓPTICO LOSAN

Sería un plaer poder tenir la sort de comptar amb la vostra presència i la vostra difussió de l’acte per mig de les vostres bases de dades, xarxes socials o el que mitjà que siga millor.
No volem que cap persona es quede sense informació de l'acte.Una abraçada i gàcies pel vostre temps compartit entre amics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario